Καταγγελία για την τοποθέτηση κάμερας από την αστυνομία έξω από σπίτι αγωνιστή.

Καταγγέλλουμε την απροκάλυπτη στοχοποίηση του σ. Σωκράτη Τ. μέλους της Ταξικής Αντεπίθεσης Θεσσαλονίκης, από την Ασφάλεια.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Τ.Α. από τις αρχές Νοεμβρίου υπήρχε σταθμευμένο όχημα με κάμερα, ακριβώς έξω από το σπίτι που διαμένει ο Σωκράτης.

Είναι φανερό πως ακόμα μία προσπάθεια τρομοκράτησης αγωνιστών βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ μπαίνουμε σε μια πολύ κρίσιμη αλλά και ενδιαφέρουσα συγκυρία και εποχή για την εξέλιξη του κοινωνικού πολέμου. Σε μια συγκυρία που οι δολοφονίες του κράτους άμυνας/ασφάλειας είναι σε ημερήσια διάταξη και σε όλα τα επίπεδα: Από τα λιμάνια και τους δρόμους με τις εργατικές δολοφονίες ως τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα με τους πνιγμούς και τα βασανιστήρια μεταναστών ως και την εκτέλεση Ρομά στο Πέραμα. Και σε μία εποχή που διαρκής έλεγχος, ο κοινωνικός κανιβαλισμός και οι προτροπές να γίνουμε "εμείς οι ίδιοι αστυνομικοί" και να παρακολουθούμε τους διπλανούς μας, φαίνεται πως πάει να γίνει κανονικότητα η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης πατώντας σε αυτό το κλίμα προκαλεί με την ξεδιάντροπη προσπάθεια για παράνομη παρακολούθηση του σπιτιού του συντρόφου.


Αλληλεγγύη στον Σ.

Κάτω τα χέρια από το κοινωνικό κίνημα και τους αγωνιστές του.


Antiwar Διεθνιστική Κίνηση


*φώτο από Alerta.gr

Σχόλια